Fenntartható közösségek létrehozása


Tisztelt Válaszadó!

Gyula Város Önkormányzata a testvérvárosaival összefogva indította el a „Making Sustainable Communities: Network For Local Green Deals” (SUSCOMNET) projektet, amelynek célja, hogy a helyi lakosok széles körét bevonjuk a fenntarthatóságról és Európa jövőjéről szóló párbeszédbe. A projekt keretében olyan rendezvényeket szervezünk, amelyek lehetőséget teremtenek a polgárok számára, hogy eszmecserét folytassanak a fenntarthatóságról, a klímasemlegességről, az átmenet kihívásairól, valamint az új EU-s növekedési stratégia helyi szintű hatásairól.

A hálózatunk elsődleges fókusza a fenntarthatóság helyi megjelenésének vizsgálata, és annak feltárása, hogy milyen mértékben foglalkoztatja az Európa jövőjéről való gondolkodás a helyi közösségeket. Szeretnénk felmérni, hogy milyen hasonlóságok és különbségek léteznek az egyes országokban, és milyen lehetőségek vannak a polgárok határokon átnyúló együttműködésére a fenntartható települések és helyi közösségek erősítése érdekében.

A projekt első szakaszában egy átfogó kutatás során szeretnénk felmérni a helyi lakosok és döntéshozók tájékozottságát és érdeklődését a fenti témák iránt, valamint összegyűjteni a konkrét tapasztalatokat és jó gyakorlatokat.

A kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat Gyula város fejlődéséhez. Ha fontosnak tartja településünk jövőjét, kérjük, támogassa munkánkat azzal, hogy megosztja véleményét és tapasztalatait!

A kérdőív kitöltése önkéntes, és a válaszadás anonim módon történik. Az Ön adatait kizárólag összesítve kezeljük, és a válaszadók semmilyen módon nem lesznek azonosíthatók.



37 kérdés van ebben a kérdőívben