Construirea comunităților sustenabile - Miercurea Ciuc


Stimate respondent!

Municipalitatea orașului Gyula, în parteneriat cu orașele înfrățite Miercurea Ciuc, Covasna, Zrenjanin, Komarno și Wagrowiec a lansat proiectul "Crearea comunităților sustenabile: rețea pentru afaceri ecologice locale" (SUSCOMNET), care își propune să implice o gamă largă de rezidenți locali într-un dialog privind sustenabilitatea și viitorul Europei. Proiectul va organiza evenimente care vor oferi cetățenilor posibilitatea de a face schimb de idei privind sustenabilitatea, neutralitatea climatică, provocările tranziției și impactul noii strategii de creștere a UE la nivel local.

Obiectivul principal al rețelei noastre este de a explora prezența locală a sustenabilității și măsura în care comunitățile locale sunt implicate în gândirea privind viitorul Europei. Dorim să evaluăm asemănările și diferențele existente între țări și ce oportunități există pentru cetățeni de a lucra împreună dincolo de frontiere pentru a consolida comunitățile sustenabile și comunitățile locale.

În prima fază a proiectului, vom realiza un sondaj cuprinzător pentru a evalua gradul de conștientizare și interesul rezidenților locali și al factorilor de decizie cu privire la aceste aspecte și pentru a colecta experiențe concrete și bune practici.

Prin completarea chestionarului puteți contribui la dezvoltarea orașului Miercurea Ciuc.

Dacă credeți că viitorul municipiului nostru este important pentru dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți activitatea noastră prin împărtășirea opiniilor și experiențelor dumneavoastră.

Completarea chestionarului este voluntară, iar răspunsurile sunt anonime. Datele dumneavoastră vor fi prelucrate doar în mod agregat, iar respondenții nu vor fi identificați în niciun fel.



Sunt 36 intrebari in acest chestionar.